Blog

Στήριξη πλημμυρισμένων περιοχών στον Βόλο και την Καρδίτσα Σεπτέμβριος 2023

i Σεπ 27th No Comments by

Η ζωή είναι απρόβλεπτη και μας κρατάει σε ενγρηγορση.
Δεν προλάβαμε να συνέλθουμε από τις φωτιές, ήρθαν οι πλημμύρες….

Το ταξίδι μας για Βόλο ξεκίνησε αμέσως όταν αντιληφθήκαμε το μέγεθος των καταστροφών που είχαν συμβεί και σταθήκαμε δίπλα σε όλους όσους αγωνιζόντουσαν να σώσουν ότι μπορούν…

Οι εικόνες σκληρές και αδιανόητες για να τις χωρέσει ανθρώπινος νου…
Οι άνθρωποι απελπισμένοι και κουρασμένοι πλέον!
Κι όμως φίλους εθελοντές έχουμε παντού!
Έτσι και σε αυτήν την περίπτωση μαζευτήκαμε πολλοί και μαγειρέψαμε ασταμάτητα ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες όσων περισσότερων ατόμων μπορούσαμε!
Φτάσαμε τις 1500 μερίδες ημερησίως που φεύγανε προς όλες τις κατευθύνσεις και με τον οποιοδήποτε εφικτό τρόπο υπήρχε ώστε να πάρουν δυνάμεις όσοι προσπαθούσαν να επιβιώσουν σε τόνους λάσπης….
Οι προμήθειες, τα υλικά μαγειρεμάτων, τα ειδη πρώτης ανάγκης αλλά και τα χέρια ανθρώπινου δυναμικού που μαζεύτηκαν ήταν αμέτρητα σε όγκο και έτσι η προσπάθεια μας δεν πήγε χαμένη!
Παραμείναμε στον Βόλο αλλά και στην Καρδίτσα πάνω από 15 μέρες και προσφέραμε ότι μπορούσαμε!
Ευχαριστούμε παρά πολυ για την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα μας να βοηθήσουμε!

Ειδικότερα ευχαριστούμε το κατάστημα @ydrodomi , την @nikivoloufc και τον @bcpn1985g3 που μας φιλοξένησαν όλες αυτές τις ημέρες και μας εμπιστεύτηκαν τον χώρο τους σε μια τόσο δύσκολη στιγμή.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην εταιρεία Matalon που κατέστησε δυνατή την παραμονή της ομάδας μας στον Βόλο για 5 επιπλέον μέρες, πέραν του αναμενόμενου! Έτσι μπορέσαμε και βοηθήσαμε ακόμα περισσότερο προσφέροντας γεύματα αγάπης και αλληλεγγύης.

Η ζωή είναι στιγμές..και στις δύσκολες στιγμές είναι υπέροχο να βρισκόμαστε τόσοι άνθρωποι μαζί. Μικροί, μεγάλοι, νέοι, γέροι…Όλοι μαζί με έναν κοινό σκοπό. Να βοηθήσουμε.

Η ενέργεια και η θετική διάθεση δεν χάθηκε ποτέ! Ευχόμαστε σύντομα να επανέλθουν αυτά τα δυο καθώς και αμέτρητη δύναμη στους ανθρώπους που επλήγησαν και χάσανε τις περιουσίες τους….

@miskopasta
@coralgasofficial
@attikilesxi4x4
@mudnomads
@metaxas.giannis1
ΕΒΟΛ

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *