“Τώρα κολυμπώ”

 • Τοποθεσία:
  AquaLife Sportcenter
 • Από:
  19/12/2021 13:00
 • Έως:
  19/12/2021 19:30
 • Address:
  Άγιος Στέφανος Αττικής
  , ,

Στις 19/12 η ομάδα μας, θα διοργανώσει το πρώτο (από μια σειρά εκδηλώσεων) φιλανθρωπικό event στο αθλητικό κέντρο AquaLife Sportcenter, με σκοπό να στηρίξει το έργο της της εθελοντικής ομάδας “ Liberty Guide Dogs ”, καθώς και το πρόγραμμα σίτισης αστέγων που τρέχει από τον Ιανουάριο του 2021.
Η ομάδα της Liberty, εξειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων βοήθειας, και πιο συγκεκριμένα στην εκπαίδευση σκυλιών-οδηγών για άτομα με ολική ή μερική απώλεια όρασης. Όραμα τους, να μπορέσουν να προσφέρουν σε όσο περισσότερους ανθρώπους αυτά τα υπέροχα πλάσματα συντροφιάς/βοήθειας ώστε να βοηθήσουν στην ποιότητα της καθημερινότητας τους.
Ο κάθε ένας από εμάς, αθλητής ή μη θα έχει την δυνατότητα πληρώνοντας μια συμμετοχή της τάξεως των 10 ευρώ, να κολυμπήσει για μισή ώρα, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο στη δράση μας.
Παράλληλα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει ενημέρωση στο κοινό σχετική με την δράση της ομάδας Liberty Guide Dogs. Επίσης οι επισκέπτες και συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία της βοήθειας από ένα σκύλο οδηγό σε μια προσχεδιασμένη διαδρομή.

Για να δηλώσετε συμμέτοχη μπείτε στο παρακάτω link:

*σύμφωνα με τα νέα μέτρα, που αφορούν τους αθλητικούς κλειστούς χώρους, απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι ο εμβολιασμός.
*όλοι οι συμμετέχοντες δηλώνοντας συμμετοχή, θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν μισή ώρα. Στην πισίνα θα υπάρχουν επόπτες που θα καταγράφουν τη συνολική απόσταση που θα καλυφθεί από τον κάθε ένα μέσα στο μισάωρο. Οι ενδιαφερόμενοι μέσω τις εγγραφής τους θα μπορούν να επιλέξουν την ώρα που θα θέλουν να κολυμπήσουν.
*παρακαλούμε την ημέρα του event να προσέρχεστε στο χώρο τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ώρα που θα πέσετε στο νερό.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *